Regisztráció – 16. Téli Amega Fórum

Jelentkezési lap_Téli Amega Fórum (#12)

Regisztráció a 16. Téli Amega Fórumra

(PTE ÁOK/2024.I./00111)

A részvételi díjat kérjük átutalni a Grandani Kft. K&H Banknál vezetett
10400779-50526683-68901009 számú számlájára, vagy a díjbekérő alapján bankkártyával kifizetni.
A befizetés időpontja tekintetében a banki átutalás vagy a bankkártyás fizetés dátuma az irányadó.

Kérjük, hogy az online jelentkezés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el az akkreditációra, a befizetésre, a számlázásra és a lemondásra vonatkozó információkat. A részletes tájékoztatóért kattintson ide.

SZEMÉLYES ADATOK


 

MUNKAHELYI ADATOK


 

CSAK A SZAKDOLGOZÓKTÓL KÉRT ADATOK


 

REGISZTRÁCIÓS DÍJ#


A befizetés dátuma tekintetében a banki átutalás indításának dátuma, illetve a postai csekken szereplő bélyegző dátuma az irányadó.
#FIGYELEM: A regisztrációs díj béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes meghatározott juttatást (kávészünetek: pénteken 3200 Ft + szombaton 1600 Ft) tartalmaz, ami külön tételként („Továbbszámlázott szolgáltatás”) szerepel a számlán, és ami után az adók megfizetése a számla kifizetőjét terheli. – A regisztrációs díj tartalmazza az előadásokon való részvételt, a megjelölt esetekben a kreditpontokat, a programfüzetet, a kiállítás megtekintését és a kávészüneteket. – *Egyesületi tagdíjhátralék esetén nem vehető igénybe. – § Az Amega Továbbképző Tanfolyam (PTE ÁOK/2023.II/00109) csak orvosok részére akkreditált. – Csak a konferencia teljes időtartamára lehet regisztrálni, napijegyet nem adunk ki.

 

ORVOSOKNAK +10 EXTRA KREDITPONT


§Az Amega Továbbképző Tanfolyam (PTE ÁOK/2024.I/00147) csak orvosok részére akkreditált távoktatás.
Az Amega című szakmai folyóirat 2023 első félévében megjelenő 3 lapszámának cikkeihez kapcsolódó tesztkérdések megválaszolásával végezhető el.
Az Amega lapszámait ide kattintva olvashatja.

 

ÉTKEZÉS


 

FIZETÉS MÓDJA


A részvételi díjat kérjük átutalni a Grandani Kft.
K&H Banknál vezetett 10400779-50526683-68901009 számú számlájára.
A befizetés időpontja tekintetében a banki átutalás dátuma az irányadó.

A bankkártyás fizetés az e-mailben küldött díjbekérőn lévő linkre kattintva,
a Barion biztonságos fizetési rendszerén keresztül valósul meg.

 

SZÁMLÁZÁSI ADATOK


 

A FELNŐTTKÉPZÉSI ADATSZOLGÁLTATÁSI RENDSZERBE KÖTELEZŐEN BEKÜLDENDŐ ADATOK


Az alábbi adatokat azért kérjük, mert a jogszabályi előírásoknak megfelelően azokat kötelezően továbbítanunk kell a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe, illetőleg azért, hogy az Ön számára a képzés költsége elszámolható legyen. A társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. mellékletének 14. pontjában foglaltak alapján ugyanis erre Önnek csak akkor van lehetősége, ha a képzés szervezője által kiállított és a kifizető rendelkezésére bocsátott nyilatkozat tanúsítja, hogy a képzés szervezője a jogszabályban előírt adatszolgáltatási kötelezettségét teljesítette.
 (A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerről részletes tájékoztatást ide kattintva olvashat.)

 

ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS


FIGYELEM!
A spamszűrők miatt előfordulhat, hogy a levélszemétbe kerül az Ön jelentkezéséről küldött visszaigazolásunk. Kérjük, ha a jelentkezése beküldése után néhány percen belül nem kapja meg visszaigazoló levelünket, akkor ellenőrizze a levélszemét mappát, és ha a levél spam-be került, akkor nyomjon rá a “nem spam” gombra! Gmail esetén a “Promóciók” közé is érkezhet a visszaigazolás, nézze meg itt is!
Köszönjük!

Amega Fórum