Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer adatbekérő

Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer adatbekérő

Jogszabályi háttér

Az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzése a Felnőttképzési törvény (Fktv.) hatálya alá esik.

Az Fktv. rendelkezése szerint a továbbképzés szervezőjének kötelezően fel kell töltenie a tanfolyam, valamint a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe (FAR).

A feltöltést követően a szervező le tudja tölteni azt a tanúsítványt, amely a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. tv. 3. sz. melléklete B szakasza 14. pontjában foglaltak szerint szükséges a részvételi díj költségként történő elszámolásához.

Az adatok kezelése során az Adatkezelési nyilatkozatban leírtak szerint járunk el.

Önnek jogában áll az adatok továbbítását megtagadni.
Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, akkor jelölje be az űrlap utolsó sorában található karikát.
Ebben az esetben az Ön adatait nem tudjuk bejelenteni, nem tudunk az adatbejelentésről tanúsítványt küldeni, és Ön nem tudja a részvételi díjat költségként elszámolni.

(A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerről részletes tájékoztatást ide kattintva olvashat.)

ADATBEKÉRŐ


ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS


FIGYELEM!
A spamszűrők miatt előfordulhat, hogy a levélszemétbe kerül az Ön részére küldött visszaigazolásunk. Kérjük, ha az adatok beküldése után néhány percen belül nem kapja meg visszaigazoló levelünket, akkor ellenőrizze a levélszemét mappát, és ha a levél spam-be került, akkor nyomjon rá a “nem spam” gombra! Gmail esetén a “Promóciók” közé is érkezhet a visszaigazolás, nézze meg itt is!
Köszönjük!

Amega Fórum